FASOLKA z kiełbasą jałowcową i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym
FASOLKA z kiełbasą jałowcową i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym
Jedno z najpopularniejszych dań kuchni polskiej w nowej, unikalnej odsłonie – teraz dostępne pod marką Spichlerz Rusiecki. Nasza fasolka charakteryzuje się dużą ilością fasoli białej z dodatkiem tradycyjnej, podsuszanej kiełbasy jałowcowej, boczku wędzonego oraz soczystych pomidorów. Niewątpliwym atutem produktu jest brak substancji konserwujących, barwników i skrobi modyfikowanej, a bukiet aromatycznych przypraw i dodatków sprawia, iż nasza fasolka to prawdziwy rarytas dla wszystkich koneserów staropolskiej sztuki kulinarnej.

Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna (w 100 g produktu):
420 kJ / 100 kcal
-
Tłuszcz:
2,7 g
-
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone:
1,1 g
-
Węglowodany:
13 g
-
- w tym cukry:
3,4 g
-
Błonnik:
1,5 g
-
Białko:
5,3 g
-
Sól:
0,9 g
Składniki alergenne produktu:
Pszenica, gorczyca, seler
470 g
5904915791518