FASOLKA z kiełbasą jałowcową i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym

FASOLKA z kiełbasą jałowcową i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym

Jedno z najpopularniejszych dań kuchni polskiej w nowej, unikalnej odsłonie – teraz dostępne pod marką Spichlerz Rusiecki. Nasza fasolka charakteryzuje się dużą ilością fasoli białej z dodatkiem tradycyjnej, podsuszanej kiełbasy jałowcowej, boczku wędzonego oraz soczystych pomidorów. Niewątpliwym  atutem produktu jest brak substancji konserwujących, barwników i skrobi modyfikowanej, a bukiet aromatycznych przypraw i dodatków sprawia, iż nasza fasolka to prawdziwy rarytas dla wszystkich koneserów staropolskiej sztuki kulinarnej.

ozdobnik1

Wartości odżywcze w 100g

Wartość energetyczna (w 100 g produktu):

420 kJ / 100 kcal

  • Tłuszcz:

    2,7 g

  • - w tym kwasy tłuszczowe nasycone:

    1,1 g

  • Węglowodany:

    13 g

  • - w tym cukry:

    3,4 g

  • Błonnik:

    1,5 g

  • Białko:

    5,3 g

  • Sól:

    0,9 g

Składniki alergenne produktu:

Pszenica, gorczyca, seler

G

470 g

EAN

5904915791518